Західний науковий центр НАН України і МОН України

Оголошено конкурс на премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ Національної академії наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області на 2016 рік

Відповідно до рішення Львівської обласної ради №133 від 15 березня 2016 року «Про внесення змін до Переліку завдань, заходів та показників Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки, які підлягають фінансуванню з обласного бюджету у 2016 році» п. 9.1. «Система заохочення молодих учених та відомих фахівців» та Положення про премії (Розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації № 660/0/5-12 від 28.09.2012 р.) оголошено конкурс на здобуття премій обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ Національної академії наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області:

  • відомим ученим і знаним фахівцям – за значні досягнення у галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють подальшому розвитку науки, соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі;
  • молодим ученим та спеціалістам (віком до 35 років на час присудження премії) – з метою підтримки проведення наукових досліджень в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, результати яких сприятимуть соціально-економічним перетворенням у регіоні.

Керівникам наукових установ НАН України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області до 30.09.2016 р. необхідно подати у Західний науковий центр для розгляду документи кандидатур – претендентів для здобуття премій згідно з квотами, затвердженими виконкомом Ради ЗНЦ 24.06.2016 р. (додаток 1), відповідно до пп. 8, 9 Положення про премії.

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті видатного вченого, громадського та політичного діяча Ігоря Рафаїловича ЮХНОВСЬКОГО
У Західному науковому центрі втретє відбувся Всеукраїнський науковий круглий стіл на тему «Життєстійкість особистості, економіки та культури суспільства в умовах війни»
Світлої пам'яті видатного вченого Валентина Романовича СКАЛЬСЬКОГО
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74