Західний науковий центр НАН України і МОН України

ХV Міжнародна конференція з кристалохімії інтерметалічних сполук (XV International Conference on Crystal Chemistry of Intermetallic Compounds)




25-27 вересня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться ХV Міжнародна конференція з кристалохімії інтерметалічних сполук.

Мета конференції – представлення та обговорення нових результатів синтезу, кристалічної структури та властивостей інтерметалічних і споріднених сполук, а також обмін науковою інформацією, розширення співпраці, об’єднання наукової спільноти для взаємопідтримки. Програма конференції передбачає роботу у наукових секціях: діаграми стану, кристалічні структури, фізичні властивості, кристалохімічні особливості сполук, бази структурних даних і кристалографічні програми. В онлайн режимі відбудуться лекції відомих вчених, усні та стендові доповіді. Високий науковий рівень представлених робіт забезпечує Міжнародний науковий комітет конференції за участю провідних вчених з кристалографічних центрів світу.

Ініціатором проведення конференції є кафедра неорганічної хімії Львівського національного університету імені Івана Франка. Співорганізаторами конференції є Національна академія наук України, Західний науковий центр НАН України і МОН України та Комітет кристалографів України.

Наукова школа “Кристалохімія” Львівського університету, яка функціонує на кафедрі неорганічної хімії, має 60-річну історію та світове визнання в галузі кристалохімії інтерметалічних сполук. Здобутки та великий науковий досвід вчених кафедри є передумовою успішного проведення конференції впродовж півстоліття.


https://chem.lnu.edu.ua/about/departments/imc-conference.

https://chem.lnu.edu.ua/about/departments/imc-conference/imc-conference-xv.

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
25 квітня 2024 року відбулася сесія Загальних зборів НАН України, під час якої було обрано дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів НАН України
Важливі зміни у правилах прийому до аспірантури у 2024 році
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки, Героя України Володимира Павловича ШЕВЧЕНКА
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74